23-12-08

Een hotel in Brugge zoeken

Brugge en een hotel kiezen!

 

Door het ongelooflijke grote aanbod aan hotels in brugge is het niet makkelijk om een goed hotel te vinden. Alle hotels goed met elkaar vergelijken is zeker een goed idee en soms is wachten tot het laatste moment in Brugge niet altijd even voordelig. De prijzen van de hotels gaan op en neer en als ze bijna volboekt zijn zie je de prijs soms pijlsnel stijgen.

Brugge telt heel wat hotels die je makkelijk kan onderverdelen in verschillende categoriëen. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor luxe hotels in Brugge, er zijn inderdaad nogal wat hotels die de titel luxe hotel brugge kunnen dragen.

Wie liever wat meer geld in de portemonnee overhoudt om overdag te spenderen kan in Brugge zeker en vast wel een aantal goedkope hotels in brugge vinden. Deze budget hotels in Brugge doen vaak niet veel onder voor hun duurdere 4 sterren hotels in Brugge tegenhangers. Wie op zoek is naar de beste 4 sterren hotels in Brugge dient wel over een beetje tijd te beschikken want Brugge telt er heel wat.

Zoals je ziet is er in Brugge steevast voor elk wat wils. Als je informatie zoekt over bijvoorbeeld 2 sterren hotels in Brugge of de beste prijs kwaliteit zoekt die dikwijls gevonden wordt in 3 sterren hotels in brugge kan beste eens zijn licht opsteken op deze websites.

De verschillende 3 sterren hotels in brugge geven wel duidelijk meer kwaliteit dan de 2 sterren hotels maar of het deze meerprijs ook waard is staat zeker niet vast het hangt er een beetje van af in welk hotel men  verblijft.

23:56 Gepost door citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel, brugge, goedkoop, budget, hotels |  Facebook |

16-12-08

Oud, maar niet saai

Oud krijgt meestal de stempel saai mee, maar dat geldt niet voor Brugge, de eerste keer denk je alleen maar musea en kerken te vinden, maar niets is minder waar, er zijn veel culturele en gastronomische hoogstandjes te vinden in deze belgische stad, dat je best een hotel in Brugge zal reserveren want er is zoveel te ontdekken , en als je de dag zelf nog een plaats om in Brugge te overnachten moet zoeken, verleis je veel tijd, of je stapt een internetcafé binnen en surft naar een online hotelboekingssitebookyourhotel, waar wij telkens onze reserveringen doen. zoals jongstleden nog, toen gingen wij op citytrip naar Brussel. Maar ik wijk af, we zijn in Brugge en niet in Brussel.

De vismarkt met zijn artistieke en authentieke inslag, de Burg, waar trouwens een gezellige Irish pub is, de schouwburg, het Jan Van Eyckplein en de reien, wil je moeder de vrouw eens verwennen, een romantische wandeling door deze mooie stad, 's avonds een etentje en een gezelig terrasje, en overnachten in een hotel in Brugge, en zelf heeft een mens er ook ,deugd van, een weekend ver weg van alles, tijd om u weer een verleifde puber te voelen !

02:10 Gepost door citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: weekend, brugge, overnachten, hotels |  Facebook |